Grupo CGI

Acords de col·laboració amb empreses i entitats

El grup CGI té acords estables de col·laboració amb empreses i entitats per reforçar la seva proposta de serveis de valor a les administracions públiques, i per compartir coneixements i bones pràctiques en els àmbits de la gestió innovadora en l’aplicació, recaptació i inspecció dels tributs locals i en la gestió econòmico-financera, així com en els treballs de consultoria i auditoria per a les Administracions Públiques.

partner_tsystems

T-Systems ofereix tecnologies de la informació i de la comunicació tant a empreses privades com institucions públiques a través d’una infraestructura de centres informàtics i xarxes de nivell mundial.

partner_tao

tao és la unitat de l’empresa T-Systems centrada en el disseny, implantació i manteniment de solucions i serveis en l’àmbit de les administracions públiques, amb més de 20 anys d’experiència.

masterhal

CGI col·labora amb el Màster d’Hisenda Autonòmica i Local de la Universitat de Barcelona, que, sota la direcció del Catedràtic d’Hisenda Pública Joaquim Solé Vilanova, s’imparteix de forma ininterrompuda des de l’any 1987 i ha format a més de 550 professionals de les Administracions Públiques.

LOGO IDL tw

CGI col·labora en el Màster en Tributació i Gestió Pressupostària Local de la Universitat Autònoma de Madrid, dirigit als professionals dels ajuntaments i diputacions provincials, i que combina les sessions presencials amb els seminaris pràctics i el treball en línia a través d’una Aula Virtual.

CGI forma part del Comitè de Firmes de la Fundació FIASEP.

CGI és empresa homologada a la Central de Contractació de la FEMP

Scroll to Top