Grupo CGI

Talent, compromís i formació continuada.

En el conjunt d’empreses del grup CGI som un equip de professionals compromesos amb el nostre treball i amb els clients amb qui col·laborem. El coneixement del nostre negoci, de les eines i dels procediments interns de gestió ens permet seguir creixent personalment i professional.

En el grup CGI posem èmfasi en la idoneïtat de les persones assignades a cada projecte, sense renunciar al nostre model de proximitat i de qualitat de servei. I per això desenvolupem una política de recursos humans basada en 4 principis:

  1. Contractació indefinida + remuneració variable basada en resultats, estretament unida a la gestió dels projectes que duem a terme, amb màxima participació, transparència i objectius vinculats al projecte i als èxits personals.
  2. Formació contínua i certificacions. Avaluem que totes les persones que s’incorporen a un projecte puguin respondre amb el coneixement tècnic adequat per proporcionar la millor solució als nostres clients.
  3. Plataforma tecnològica i de telecomunicacions que ens permet realitzar els treballs amb independència del lloc de residència.
  4. Mobilitat interna com un dels motors de motivació per assolir millors resultats tant personals com professionals.

Si vols formar part de l’equip del grup CGI, contacta i envia el teu CV.

Segueix-nos a Linkedin per estar al dia de l’actualitat del grup CGI.

Scroll to Top