Grupo CGI

Col·laborem en la modernització de la gestió tributària i econòmica de les Administracions Locals

A CGI som experts especialistes en col·laborar en la gestió innovadora dels tributs, la recaptació i l’àrea econòmico-financera de l’Administració Local. Perquè la col·laboració Público-Privada és la millor manera per optimitzar la gestió i aprofitar tot el potencial tributari local i optimitzar els recursos.

Des de 1998 optimitzem la gestió de tributs i incrementem la recaptació i des 2014 també assessorem a l’altra banda de la gestió, optimitzant les despeses de les entitats locals. I sempre amb una fórmula de proximitat: col·laborem estretament amb els càrrecs electes, funcionaris i tècnics, mitjançant equips altament especialitzats, in situ i en remot, i aplicant tecnologia i metodologies contrastades en multitud de projectes.

En gestió de tributs, només guanyem si els nostres clients guanyen. Els projectes de CGI són a èxit, facturem si aconseguim resultats per al client. D’aquesta manera, els ajuntaments ingressen més sense córrer cap risc, amb un servei i uns recursos permanentment disponibles, i mantenint en tot moment el control de la gestió dels tributs.

Proximitat, qualitat de servei i orientació a resultats són les nostres senyes d’identitat.

CGI és una empresa amb vocació de servei públic i de contribuir, d’una forma professional i honesta, mitjançant la col·laboració público-privada, a la millora de la gestió pública, constituint els valors que impregnen l’organització i que són presents en la seva actuació diària.

(CLIC per +INFO)

Scroll to Top