Grupo CGI

Consultoria i suport per a la posada en marxa efectiva de l'Administració Electrònica

Definir, impulsar, implantar i evolucionar els tràmits electrònics per a millorar l’eficiència i qualitat de les entitats públiques

La gestió electrònica ja no és una alternativa sinó que ha de ser la forma habitual d’tramitar tant per als empleats públics en la seva entitat com per a gran part de la ciutadania en la seva relació amb l’Administració. La consecució de tots els objectius establerts en les noves normatives no és un camí fàcil, exigeix estratègia, organització, tecnologia, formació, comunicació, i, en definitiva, un ingent esforç que requereix el suport d’experts especialistes i eines tecnològiques adequades.

A l’octubre de 2016 han entrat en vigor la llei 39/2015 de procediment administratiu i la llei 40/2015 de règim jurídic que representen l’empenta definitiva a l’Administració electrònica. L’escenari de gestió resultant no és nou ja que ja la llei 11/2007 establia la gestió electrònica, però és evident que aquesta s’amplia i reforça amb l’aplicació del nou marc normatiu.

El catàleg de serveis d’Administració electrònica de CGI és ampli i s’adapta a les necessitats i a la situació de partida específica de cada entitat.

Article relacionat: “CGI integra la tramitació electrònica de Gestiona en els procediments de gestió tributària de TAO”
Article relacionat: “El repte de l’Administració Electrònica, més fàcil amb CGI”
Fitxa de serveis (.pdf): “Serveis de consultoria i suport per a la posada en marxa efectiva de l’Administració Electrònica”

 

ds-adm-elec

 

Scroll to Top