Grupo CGI

Arrenca la col·laboració en recaptació executiva, multes i inspecció en diversos municipis de Navarra

Feb 18, 2019 Dani 0 blog @ca, Català @ca, CGI @ca , ,

A finals del 2018 i principis de 2019 diversos municipis de Navarra han confiat en CGI la contractació de serveis de col·laboració tributària. Aquest és el cas del municipi navarrès de Noáin (Vall d’Elorz), que ha aprofitat els avantatges de la Central de Contractació de la FEMP per millorar els seus ingressos tributaris en l’àmbit de la recaptació executiva i la gestió de les multes, contractant el servei de col·laboració a CGI, així com la contractació de la col·laboració en la inspecció de les taxes d’utilització privativa del sòl, subsòl o vol (taxa 1,5) i en la gestió de les sancions administratives.

Durant els proper 24 mesos CGI col·laborarà amb els responsables tributaris de l’Ajuntament de Noáin (Vall d’Elorz) (8012 hab, INE 2016) en la gestió i recaptació de tributs en executiva i en la gestió de les multes de trànsit en voluntària i executiva. Tots dos contractes han estat tramitats pel consistori a través dels Acords Marc de la Central de Contractació, per als quals CGI és adjudicatària des de juny de 2018 a 35 províncies.

En paral·lel, l’ajuntament va abordar al costat dels tècnics i especialistes de CGI la inspecció de l’aprofitament o utilització privativa del sòl, subsòl o vol per part de les empreses explotadores de serveis de subministraments al municipi. L’objectiu va ser la correcta aplicació de la taxa 1,5 sobre aquestes empreses i la regularització dels ingressos per complir amb la normativa vigent al respecte.

De la mateixa manera altres municipis navarresos han confiat en CGI per prestar serveis de col·laboració tributària en recaptació executiva i inspecció:

 

  • L’Ajuntament de Corella (7.642 hab.) ha renovat, via Acord Marc de la FEMP, el contracte que tenia amb CGI en serveis de col·laboració en la recaptació executiva. Així mateix ha contractat els serveis d’inspecció de les taxes d’utilització privativa del sòl, subsòl o vol (taxa 1,5).
  • L’Ajuntament de Viana (4.025 hab.), que s’ha adherit a l’Acord Marc de la FEMP, ha contractat el servei de recaptació executiva. I també el servei d’inspecció de les taxes d’utilització privativa del sòl, subsòl o vol (taxa 1,5).
  • L’Ajuntament de Villatuerta (1.154 hab.) ha contractat els serveis de recaptació executiva i inspecció.
  • Diversos ajuntaments de la Comunitat han contractat els serveis d’inspecció de les taxes d’utilització privativa del sòl, subsòl o vol (taxa 1,5), entre ells Estella, Arakil, Artajona, Azagra, Beriain i San Adrian.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Scroll to Top