Grupo CGI

CGI col·labora amb el Servei Català de Trànsit en la gestió de multes a estrangers

Oct 14, 2018 Dani 1 blog @ca, Català @ca, CGI @ca , , ,

El projecte inclou les notificacions, la tramitació, el servei multi-idioma d’atenció al sancionat i el control dels pagaments de sancions.

S’estima que cada any s’imposen 2,5 milions de sancions de trànsit a estrangers a tot el territori espanyol i el repte és poder aconseguir que la major part d’elles puguin ser cobrades. Amb aquest objectiu, el Servei Català de Trànsit, organisme depenent de la Generalitat de Catalunya, ha adjudicat a CGI els serveis auxiliars de gestió de cobrament a l’estranger de sancions imposades a Catalunya en matèria de trànsit a titulars i conductors amb domicili fora del país.

Una de les principals tasques d’aquest projecte, que de moment ha de tractar aproximadament uns 135.000 expedients pendents, serà la realització de les actuacions materials per notificar de forma vàlida a l’estranger, atenent a les prescripcions legals que regeixen en matèria de serveis postals, així com tots els actes de tràmit de l’expedient sancionador, incloent l’obtenció de dades del propietari del vehicle. La metodologia de treball de CGI en aquest àmbit permetrà actuar amb la rapidesa suficient perquè es compleixin els terminis, però a més l’èxit en el cobrament ve determinat també per posar a l’abast dels denunciats un servei fàcil i accessible tant per facilitar el pagament online segur, com per atendre en el seu idioma qualsevol requeriment, recurs, dubte o consulta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Scroll to Top