Grupo CGI

Arrenca la col·laboració en la gestió recaptatòria en executiva a l’Ajuntament de Derio (Biscaia)

May 12, 2018 Dani 0 blog @ca, Català @ca, CGI @ca , ,

CGI suma un nou client a Euskadi amb l’objectiu de modernitzar el servei per millorar la seva eficiència i incrementar les ràtios de cobrament en executiva

L’Ajuntament de Derio (6154 habitants, INE 2016), situat a la comarca del Gran Bilbao, ha adjudicat a CGI per un període de 2 anys, amb possibilitat de dues pròrrogues d’un any, el contracte de serveis que té per objecte la prestació dels serveis complementaris d’assistència i col·laboració en la gestió recaptatòria en període executiu. El servei inclou la col·laboració tècnica, material i informàtica de CGI amb els Serveis Municipals de Recaptació de l’Ajuntament de Derio, excloent aquells que impliquin exercici d’autoritat, amb vista a aconseguir la màxima eficàcia en el cobrament en executiva dels tributs, preus públics i altres ingressos de dret públic.

Aquest projecte posa el focus en la millora de la qualitat de la prestació d’aquests serveis per al ciutadà, i per això CGI posarà en marxa un Servei d’Atenció Telefònica (SAT) bilingüe (euskera i castellà) de 8 h. a 20 h. de dilluns a divendres, permetent fer qualsevol gestió sense necessitat de traslladar-se a les dependències municipals. A nivell tècnic, CGI posarà en marxa la plataforma EDITRAN que permet l’intercanvi diari d’informació, així com els ingressos realitzats mitjançant Quadern 60 amb les entitats bancàries, controlant els mateixos diàriament. L’aportació d’eines avançades permetrà també la investigació de deutors, la depuració de tercers que millorin l’eficàcia de la gestió executiva i evitar la prescripció de valors. Finalment, l’eina permet que, un cop finalitzada la gestió en executiva, periòdicament s’actualitzin les dades de la gestió en executiva realitzada a la cartera de rebuts de l’aplicació tributària municipal i la seva posterior comptabilització en l’aplicació comptable municipal.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Scroll to Top