Grupo CGI

Llíria (València) torna a confiar en la col·laboració tributària de CGI per a la millora de la seva gestió i recaptació

Mar 1, 2018 Dani 1 blog @ca, Català @ca, CGI @ca , , ,

CGI inicia una nova col·laboració amb l’ajuntament valencià de Llíria (22.796 habitants, INE 2016) per a la gestió i recaptació en executiva de tots els tributs municipals, així com la gestió de les multes i sancions en voluntària i executiva i la gestió inspectora per als anys 2018 i 2019.

Després de finalitzar el 2008 un primer període de col·laboració, lAjuntament de Llíria ha tornat a confiar en CGI per al suport tècnic en la gestió directa dels tributs en la fase executiva, amb l’objectiu de millorar els resultats recaptatoris. A més, la col·laboració s’estén a les multes i sancions de trànsit i d’estacionament i al pla d’inspecció tributària anual que es determini en coordinació amb l’ajuntament. L’objectiu en executiva és transformar l’actual 8% de cobrament actual al 25% habitual en els projectes que CGI desenvolupa en altres municipis.

En els primers mesos del nou projecte CGI posarà en marxa el sistema de gestió i control i les aplicacions tributàries en connexió amb els sistemes municipals, i realitzarà una auditoria completa del deute pendent en executiva per fixar els objectius de recaptació anual. Així mateix, entre les millores proposada per CGI, destaquen la posada en marxa del Servei d’Atenció Telefònica (SAT), el subministrament de dispositius mòbils per a la imposició i impressió de sancions per part de la policia local i la posada en marxa d’un TPV per a l’Oficina de Recaptació, totes elles mesures per millorar l’eficiència en la gestió del servei.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Scroll to Top