Grupo CGI

CGI col·labora en la gestió recaptatòria en executiva de Bustarviejo (Madrid)

Dec 19, 2016 Dani 1 blog @ca, Català @ca, CTm @ca , , ,

 

El municipi madrileny de Bustarviejo (2348 habitants, INE 2014) ha adjudicat a CGI el servei de col·laboració en recaptació executiva per als propers dos anys, de manera que es prestaran les tasques de suport, execució, assessorament i assistència per al cobrament de tributs.

La col·laboració inclou l’aportació de personal especialista i eines informàtiques i telemàtiques addicionals a les aplicacions tributàries actualment en ús al consistori. D’aquesta forma l’Ajuntament busca aconseguir una major eficàcia en la recaptació executiva municipal i per això CGI participarà activament en les diferents fases de l’expedient executiu, des de la seva conformació, les propostes i preparació d’actuacions, les notificacions en constrenyiment (providències, diligències d’embargament de béns, etc.), així com, entre d’altres, l’obtenció d’informació en Registres Públics, la constitució de dipòsits i altres diligències que no impliquen exercici d’autoritat.

Aquest nou projecte d’executiva s’uneix als que CGI tenen actualment en curs a la Comunitat de Madrid: Getafe, Miraflores de la Serra, Torres de la Alameda, Campo Real, Chinchón i Velilla de San Antonio.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Scroll to Top