Grupo CGI

CGI patrocina el VII Congrés Nacional d’Auditoria en el Sector Públic – Toledo 16, 17 i 18 de novembre

Oct 13, 2016 Dani 0 blog @ca, Català @ca, CGI @ca , , ,

CGI col·labora en el Congrés Nacional d’Auditoria, que arriba a la setena edició, i que tindrà lloc a Toledo entre els dies 16 i 18 de novembre de 2016. Aquest esdeveniment bianual està organitzat per la Fundació FIASEP, entitat que des de 2006 es constitueix com un centre estable especialitzat en la promoció de l’auditoria en el sector públic i focalitzat en la millora de la formació i els procediments de treball dels auditors que actuen en aquest àmbit.

Els Congressos Nacionals d’Auditoria Publica que es celebren des de 2004 són el fòrum nacional de referència en els quals es donen cita el gruix dels agents del Sistema de Control de fons públics: sector públic i privat, administracions publiques de tots els nivells, professionals multisector i multiperfil de tots els àmbits del control. El congrés acollirà debats, conferències i grups de treball en diferents temàtiques al voltant del control i la transparència en els comptes públics. L’organització d’aquest VII Congrés Nacional d’Auditoria s’ha marcat com a objectiu elevar al Congrés dels Diputats la “Declaració de Toledo”, un Pacte d’Estat pel control dels fons públics, per plantejar les reformes i consensos necessaris entorn del Sistema de Control de Fons Públics Espanyol.

Des del mes de maig de 2016 Consultoria en Gestió Innovadora SL forma part del Comitè de Firmes de FIASEP, mitjançant els seus socis Toni Martos i Xavier Termens, en un espai que acull la perspectiva de les firmes privades i els auditors individuals que, com CGI, tenen la vocació de prestació de serveis per al control del sector públic i el foment de la transparència en les administracions.

Més informació i inscripcions aquí.

fiasepcongreso1

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Scroll to Top