Grupo CGI

Els 10 avantatges i els 7 passos per a contractar a CGI els serveis de recaptació executiva en el marc de la Central de Contractació de la FEMP

Sep 25, 2015 Dani 0 blog @ca, Català @ca, CGI @ca , , ,

CGI ha estat l’empresa més ben valorada tècnicament per la Central de Contractació de la FEMP en el procés d’adjudicació de proveïdors per al nou contracte de serveis de recaptació executiva sobre aquesta plataforma. La fórmula que combina serveis de qualitat en el propi municipi i suport especialista en remot des dels Centres d’Excel·lència i el Servei d’Atenció Telefònica de CGI és la clau sobre la qual sustentem la millora de la recaptació en executiva dels ajuntaments que, des d’ara mateix, poden contractar telemàticament a través de la plataforma informàtica de la FEMP.

ejecfemp

Però, quins avantatges té per als ajuntaments el contractar aquests serveis de col·laboració en executiva a CGI? Els resumim en aquests 10:

 1. Col·laborem, no externalitzem. Aquesta és la nostra filosofia irrenunciable com a empresa i que apliquem en tots els nostres projectes amb les administracions locals des de 1998.
 2. Sense riscos. Només guanyem si l’Ajuntament guanya. No hi ha costos fixos, CGI rep només un% sobre els rebuts en executiva efectivament recaptats.
 3. Augment d’ingressos. Obtenim resultats reals mitjançant una metodologia provada en la gestió en executiva de tots els tributs locals.
 4. Centres d’Excel·lència. A Sevilla, València, Telde, Madrid i Barcelona, ​​aquests dos últims especialitzats en procediments extraordinaris d’executiva, són garantia d’un coneixement profund en els àmbits tributari, jurídic i administratiu.
 5. La tecnologia més fiable i segura. Utilitzem el programari més implantat a les administracions locals (TAO), en el núvol i amb mòduls especialment desenvolupats en derivació de responsabilitat, generació de remeses postals, digitalització de documents i control de gestió, elements clau en executiva.
 6. La millor metodologia. Els nostres processos de treball per a la gestió en executiva han obtingut la màxima valoració de la FEMP (25 punts sobre 25) i per sobre de la resta d’empreses concursants, en l’exigent procés d’homologació superat.
 7. Experts en recuperació de deute de persones jurídiques. Disposem de processos específics i professionals especialitzats per perseguir el deute més difícil de cobrar de les empreses i societats mercantils.
 8. Notificacions eficaces. Codis de barres, marques electròniques i un conjunt d’empreses partners especialitzades ens garanteixen la màxima eficàcia en les notificacions, el que ajuda decisivament a incrementar el cobrament de rebuts.
 9. Control de gestió. Quadres de comandament i informes periòdics permeten conèixer a l’Ajuntament en tot moment el funcionament de les activitats i els resultats obtinguts.
 10. Servei d’atenció telefònica de qualitat. Atenem als ciutadans del seu municipi en un ampli horari i de manera multilingüe (català, espanyol, gallec i euskera).

Contractar aquests serveisper part dels ajuntaments és molt fàcil, àgil i segur a través de la plataforma informàtica de la Central de Contractació. Cal seguir aquests 7 passos:

 1. Ser un municipi associat a la FEMP i adherit a la Central de Contractació. Més de 400 entitats locals ja ho estan. No té cap cost ni existeix obligació de contractar a través d’aquest mitjà. Si encara no està adherit, més informació a www.femp.es
 1. Realitzar una reserva de crèdit. D’acord amb l’import estimat del servei en base als ingressos per recàrrec (concepte 392) més un 50%, preveient una millora rellevant en el principal recaptat en executiva.
 1. Elaborar un document personalitzat d’invitació a licitar. En el qual s’inclouen tots els serveis inclosos en l’Acord Marc i els criteris bàsics d’avaluació de les propostes. Des CGI li podem facilitar documents d’invitació elaborats per altres ajuntaments.
 1. Publicar la licitació a través de la plataforma electrònica de la FEMP. Amb la garantia de seguretat jurídica, reducció de tràmits i rapidesa en la tramitació, CGI presentarà a l’ajuntament la seva millor oferta.
 1. Valorar les ofertes presentades. A més del preu, cal tenir en compte factors tan importants com la metodologia en els processos d’executiva i de notificació, la qualitat de l’atenció al contribuent, la robustesa de la plataforma tecnològica i la capacitat professional de les persones de l’empresa que atendran al seu municipi.
 1. Adjudicació. a una d’entre les cinc empreses homologades, entre elles CGI.
 1. Signatura del contracte.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Scroll to Top