Grupo CGI

COSITAL i CGI organitzen a Palma de Mallorca una jornada pràctica sobre recaptació tributària el proper 13 d’octubre

Sep 16, 2015 Dani 1 blog @ca, Català @ca, CGI @ca , ,

En el marc de l’acord de col·laboració de CGI i COSITAL, el proper dia 13 d’octubre, i amb el suport sobre el terreny del Col·legi Territorial de les Illes Balears, se celebrarà una jornada pràctica sobre aspectes clau de recaptació executiva, gestió tributària i gestió econòmico-financera de les entitats locals.

L’esdeveniment s’adreça especialment a secretaris, tresorers i interventors d’Administracions Locals, així com a gestors i tècnics de les àrees de tributs i recaptació, i té com a objectius presentar novetats legislatives, models i exemples pràctics per optimitzar el treball diari en les àrees de ingressos dels ajuntaments. A més, es farà especial èmfasi en el repàs de la legislació i els mètodes de càlcul del cost efectiu, donada la proximitat de la data de l’1 de novembre en què totes les entitats locals estan obligades a informar el Ministeri d’Hisenda del cost dels serveis públics en els seus respectius municipis.

DESCARREGUI AQUÍ L’AGENDA

Palmacosital

INSCRIPCIONS en aquest ENLLAÇ.

 

Agenda prevista:

De 9:00h a 9:15h Presentació. Yolanda Anguera de Francisco, Presidenta del Col·legi Territorial de les Illes Baleares

De 9:15h a 10:00h “Les Ordenances Fiscals de Tributs: Taller Pràctic“. Equip Cositalnetwork

De 10:00ha 10:45h “Model de gestió en recaptació executiva i potencial de l’executiva extraordinària”. Raül Lipiani i Raquel Muñoz, Consultors especialistes en Executiva Avançada de CGI.

De10:45h a 11:15h Pausa cafè

De 11:15h a 12:00h “Cost efectiu dels serveis públics: normativa, mètodes de càlcul, utilitat i exemples pràctics“. Toni Carné, Gerent de Projectes de Consultoria de CGI

De 12:00h a 12:30h Debat

De 12:30h a 14:00h “Gestió de les noves competències dels F.H.N. Models organitzatius”. Equip Cositalnetwork

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Scroll to Top