Grupo CGI

Inscripcions obertes a les Jornades de Gestió Tributària i Recaptació de COSITAL. Madrid 23 i 24 de juny

May 19, 2015 Dani 0 blog @ca, CGI @ca , , , , ,

 

L’Observatori de Gestió Tributària i Recaptació de cositalnetwork, patrocinat pel grup CGI, celebrarà a Madrid els pròxims dies 23 i 24 de juny les seves Jornades Anuals, en les quals es tractaran aspectes pràctics de la recaptació i novetats en l’IVA aplicable a les entitats locals.

CGI participarà en aquestes jornades amb dues ponències, la primera d’elles impartida per Raúl Lipiani, Consultor especialista en Executiva Avançada de CGI, sobre la “Participació de les Recaptacions Municipals en els Concursos de creditors: anàlisi de la metodologia emprada i resultats obtinguts”; i la segona, presentada per Toni Martos, Director de Consultoria en Gestió Econòmica de CGI, sobre “Aplicació pràctica de les novetats de la Llei 28/2014, de modificació de la Llei de l’IVA, en les relacions entre els ajuntaments i els seus ens dependents “.

La Jornada està oberta a tots aquells funcionaris habilitats nacionals, càrrecs electes i altre personal en entitats locals encara que no estiguin encara abonats a la plataforma cositalnetwork. Consulti aquí el programa complet i inscrigui’s a les jornades en aquest enllaç.

cositaljornadas

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Scroll to Top