Grupo CGI

L’Ajuntament de Palos de la Frontera i el grup CGI inicien la col·laboració integral en gestió de tributs

Mar 17, 2015 rruiz 0 Sin categoría @ca , , ,

El grup CGI segueix sumant nous clients i projectes de col·laboració tributària a Andalusia. L”Ajuntament de Palos de la Frontera (9.809 habitants, font INE, 2012) ha adjudicat a Colaboración Tributaria Andaluza, empresa del grup CGI, el seu projecte integral de col·laboració en l’aplicació dels tributs no delegats en el Servei de Gestió Tributària de la Diputació de Huelva, així com la inspecció dels seus tributs locals.

Palos de la Frontera, municipi limítrof amb Huelva capital, destaca per la ubicació al seu territori d”alguns dels complexos petroquímics més importants d”Espanya. Els resultats en la col·laboració inspectora han suposat una bona font d”ingressos per a l”Ajuntament. El grup CGI va iniciar la col·laboració amb aquest municipi d”Huelva l”any 2013 amb la inspecció d”ICIO, taxes i plusvàlues, i l”any 2015 el projecte s”ha ampliat a l”IAE. Per assegurar el millor rendiment en la col·laboració s”implantarà el programari TAO així com les eines complementàries de control i seguiment del projecte de CGI. A més es posaran en marxa diferents convenis bancaris (C60-C19-C63) i amb l”AEAT per a l”embargament de valors i devolucions de renda. CTA posa a disposició de l”Ajuntament un equip professional adscrit a l”execució del contracte la configuració combinada amb experts de suport permetrà al projecte disposar dels recursos més qualificats.

En paral·lel CGI consolida la seva presència a la província d”Huelva amb nous projectes en els municipis de Cartaya i Aljaraque.

Aquest nou projecte se suma als que el grup CGI desenvolupa en els municipis d”Huelva de Cartaya, Aljaraque i la Puebla de Guzmán, de col·laboració en matèria de gestió de tributs no delegats. En els dos primers casos, els bons resultats en inspecció d”ICIO han animat a una ampliació de contracte, que en el cas d”Aljaraque s”estén també a la gestió de sancions. En ambdós municipis l”objectiu és assumir la inspecció d”IAE el 2015.

En el cas de la Puebla de Guzmán, a partir d”un primer projecte d”inspecció d”ICIO i taxes de limitat abast, CTA va resultar adjudicatària d”un nou contracte d”inspecció focalitzat en instal·lacions d”energies renovables, que ha llançat uns resultats extraordinarios.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Scroll to Top