Grupo CGI

Els 9 primers mesos de col·laboració en recaptació executiva donen resultats positius a Miraflores de la Sierra (Madrid)

Dec 9, 2014 Dani 1 blog @ca, CTm @ca , , , , , ,

CGI desenvolupa serveis de col·laboració en la gestió tributària i recaptació en període executiu així com en inspecció de tributs locals en el municipi madrileny.

Els treballs especialitzats de CGI en recaptació executiva estan donant els seus primers fruits en el municipi madrileny de Miraflores de la Sierra (5912 habitants – 2012, font INE). El projecte, adjudicat per l’ajuntament a CGI en el primer trimestre d’aquest exercici, està suposant l’aflorament d’un important nombre de rebuts en executiva pendents de cobrament. La posada en marxa de notificacions de provisions de constrenyiment, procediments d’embargaments i seguiment de concursos de creditors han estat la clau per augmentar notablement els ingressos en executiva en aquest exercici, permetent la reducció de l’acumulat de deute pendent i transmetent als ciutadans una imatge millorada del servei de gestió municipal de tributs.

Enllaç a la notícia a El País.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Scroll to Top